Eten is een feest bij Le Moulin Malin!

Onze Table d'hôtes

Na een dag van de mooie omgeving genoten te hebben biedt Le Moulin Malin u de mogelijkheid aan te schuiven aan onze table d’hôtes. De table d’hôtes kost € 29.50 en daarvoor serveren wij een 4-gangen menu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert inclusief wijn, bier of frisdrank.

Berbera is al jaren een gepassioneerde kok die het fantastisch vindt om andere te verrassen met haar maaltijden. Haar kookpassie, en de mogelijkheden deze uit te breiden, is een van de redenen geweest om Le Moulin Malin te starten. Op de ‘over ons‘ pagina kunt u hier meer over lezen.

Veel van onze maaltijden zijn geïnspireerd op seizoensproducten en wat verkrijgbaar is op de markt. Elke donderdag gaan wij naar de markt in Ambert en dan serveren wij een menu met de producten die we daar hebben gekocht. Elke avond kunnen onze gasten aanschuiven aan onze table d’hôtes en wij doen ons best een lekkere en feestelijke maaltijd te bereiden.

Mocht u gebruik willen maken van onze table d’hôtes en heeft u speciale dieet wensen, laat het ons dan even van te voren weten zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Wilt u ook genieten van onze table d'hôtes?

reserveer vandaag nog

Uit eten in de buurt

In de buurt van Le Moulin Malin zijn uitstekende en verrassende restaurants te vinden waar van wij er u een paar willen laten kennen.

Le Droublieï

Le Droublieï is het dichtbij Le Moulin Malin gelegen restaurant en daar zijn we blij mee, een authentieke boerderij waarin een klein restaurant met schitterend  uitzicht over de vallei. In dit restaurant wordt een heerlijke kaasfondue geserveerd die van de beroemde ‘Fourme d’Ambert’ gemaakt is. De fondue wordt niet in een pannetje op een spiritus brander geserveeerd maar in een uitgeholde ‘Fourme d’Ambert’.  Naast de fondue is de raclette ook niet te versmaden. Voor de niet kaasliefhebbers kunt u van te voren een menu zonder kaas bestellen. 

Le Clos Perché

Op 20 minuten rijden ligt het restaurant Le Clos Perché een luxe restaurant waar u heerlijk kunt eten. Regelmatig hebben we gasten uit St. Etienne of Montbrison die het weekend bij ons verblijven en een avond in dit restaurant gaan eten. 

Jasserie le Coq Noir

Boven op de Col des Supeyres ligt Le Coq Noir een oude zomer boerderij waarin tegenwoordig een restaurant is gevestigd dat een menu serveert met gerechten die hier vroeger werden gegeten. Een lunch of diner in dit restaurant is ideaal in combinatie met een wandeling in de mooie omgeving van de col de Supeyres. 

Le Narcisses

Heeft u, of uw kinderen, na alle uitgebreide franse maaltijden behoefte aan een lekkere hamburger of pizza dan kunt u terecht in het restaurant van de camping Les Narcisses voor een lunch of avond eten. 

Reserveren

Reserveren is bij de meeste restaurants noodzakelijk dus mocht u in een van deze restaurants willen eten hou hier dan rekening mee. Als u ons laat weten waar, wanneer en hoe laat u wilt eten in een van de restaurants neem dan even contact met ons op en dan doen wij ons best om een tafel voor u te reserveren.