Onze Keuken

Wat is lekkerder dan na een dag op pad geweest, je te verfrissen en zonder weg te hoeven, te dineren aan een mooi gedekte tafell? Laat u verrassen door de creatieve kookkunsten van Berbera. Alle gerechten, op de kaasplank na zijn zoals de franse zeggen "fait-maison".

Berbera haalt haar inspiratie overal vandaan. Ze geeft vaak een frisse draai aan ‘klassiekers’ of maakt aparte combinaties van ingrediënten. Wees niet verbaasd als u een spannend gerecht geserveerd krijgt met groenten en fruit in de hoofdrol. Wat dacht u van een gerecht met traditionele Auvergnatse ingrediënten maar met Aziatische technieken bereid.

Wilt u bij ons dineren? Laat het ons 48 uur van te voren weten.

We serveren lokale kazen die we direct bij de boer kopen of bij fromagerie Ô Saveurs d’Auvergne die u in Saint-Anthème kunt vinden.

Groenten en fruit komen in het seizoen zoveel mogelijk van lokale producenten of uit de moestuin.

Vegetarische keuken/dieet

In onze regio is het niet eenvoudig om vegetarisch of vegan te eten.  Ook gluten- en lactosevrij is moelijk te vinden. Voor ons is dat geen enkel probleem.

Heeft u eetwensen laat ons dit tijdig weten. Wj zorgen dan dat u een aangepast menu met smakelijke en spannende gerechten krijgt.

loading