Onze passie

Berbera is dol op koken en kijkt er naar uit om voor u een diner te bereiden. Op haar twaalfde kocht ze haar eerste kookboek en haar collectie telt nu honderden kookboeken. Deze boeken vormen de inspiratie voor de gerechten. Berbera volgde onder andere cursussen patisserie bij het Bakery Institute en kooklessen bij het voormalige sterrenrestaurant Savelberg in Voorburg.

Maarten heeft een passie voor brood. Na een cursus boulanger bij het Bakery Institute heeft hij zich op het bakken van brood gestort.

The Artisan Experience

Naast ons dagelijks werk zijn we in Den Haag vanuit ons huis gestart met The Artisan Experience. Op zaterdag bakten  we brood en gebak op bestelling. Ook verzorgden we regelmatig de catering van feestjes.

Onze hobby dreigde uit de hand te lopen. Zonder professionele keuken konden we de bestellingen niet meer aan. Na jaren zoeken hebben we in het najaar van 2016 ons ‘droomhuis’ gevonden in Saillant in de Auvergne.

Eind 2016 hebben we onze carrières ICT (Maarten) en Fotografie (Berbera) aan de wilgen gehangen en zijn we naar Frankrijk vertrokken. Le Moulin Malin was in de 19de eeuw een boerderij en molen. Vele eigenaren en bewoners later zijn wij er neergestreken. Het oude pand hebben we grondig verbouwd tot Le Moulin Malin, een luxe chambre d’hôtes.

Fotograferen

Berbera werkte in Nederland als freelance fotograaf. We zijn allebei gepassioneerde fotografen en houden er van rond zonsopkomst en zonsondergang de natuur in te trekken om bij het ‘magische licht’ te kunnen fotograferen. Op de kamers hangen foto’s die we zelf door de jaren heen genomen hebben.
Uit ervaring begrijpen wij dat een ontbijt tussen 8 en 10 uur voor de natuur- en landschapsfotograaf niet ideaal is. In overleg met u zullen we ons uiterste best doen om u de mogelijkheid te bieden van het ‘gouden uur’ én van een goed ontbijt te genieten.