COVID-19. Hoe gaan we er mee om?

Beste gasten,

Allereerst hopen we dat het goed gaat met u en uw dierbaren. 

De wereld is veranderd door het COVID-19 coronavirus. Daarom hebben we aanpassingen gedaan om onze gasten en onszelf te beschermen.

Reserveren

Tussen elke reservering wordt een kamer 24-48 uur niet verhuurd. Om dit bij te houden vragen wij u om direct bij ons te boeken en niet via boeking, expedia, hotels of airbnb.
Door aanvullende maatregelen kunnen wij momenteel geen boekingen van minder dan 2 dagen accepteren.

De ontvangst

We zijn blij u te ontmoeten. Bij uw aankomst verwelkomen we u hartelijk zonder handen te schudden. 

De kamers

Uw kamer is 24-48 uur voor uw aankomst niet gebruikt.
Tijdens uw verblijf betreden wij uw kamer niet. We vragen u dagelijks de kamer te luchten.
Het schoonmaken en desinfecteren van de kamers gebeurt voor uw aankomst en na uw vertrek.
Lakens, dekbedovertrekken en handdoeken worden gewassen op een lang programma op 60 graden. Desinfecterende  gel en vloeibare zeep zijn beschikbaar in uw kamer.

Schoonmaak overige ruimtes

Regelmatige desinfectie van deurkrukken, leuningen, lichtschakelaars en elk oppervlak dat met de handen in aanraking kan zijn gekomen.
We hebben tapijten en andere decoratieve objecten uit de slaapkamers en het huis verwijderd. Bovendien vindt u het informatiepakket niet op de kamer. Wij stellen deze informatie digitaal beschikbaar, waarbij wij u doorverwijzen naar websites die deze informatie bevatten.

De 1.5 meter

Om onze afstand te bewaren, hebben we besloten om één van onze kamers te sluiten en een maximale bezetting van 2 personen per kamer te handhaven.
We hebben twee suites die beide in een ander deel van ons gebouw zijn gelegen.  Ze hebben allebei hun eigen ingang, dus je zult nooit per ongeluk iemand tegenkomen. 

Er zullen, tot nader order, maximaal 4 gasten bij ons verblijven.
Elke kamer heeft zijn eigen tuinset. Ze staan op grote afstand van elkaar en worden aan het eind van de dag gedesinfecteerd.

Maaltijden

Ontbijt

Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. Onze kamers zijn uitgerust met een eettafel waar u kunt ontbijten. ‘s-Avonds vragen we u om ons te laten weten wat u voor het ontbijt wilt en hoe laat u wilt lunchen.

Lunch

Voorlopig zijn de restaurants gesloten. Het lijkt erop dat ze vanaf begin juni weer open kunnen gaan. Tot die tijd bent u voor uw lunch afhankelijk van de drive-in van fastfoodketens of de supermarkt. Wij kunnen u een lunchpakket aanbieden voor 10 € per persoon. U kunt ook een uitgebreidere lunch bij ons nuttigen voor 15 euro p/p.

Diner

s’-Avonds bieden wij, zoals altijd, een heerlijk 4-gangendiner aan voor € 32,50, inclusief wijn / bier of frisdrank. Deze maaltijd kan in uw kamer worden geserveerd of in onze lounge. De ruimte tussen de tafels is meer dan genoeg om zonder zorgen van uw diner te genieten.

Helaas kunt u onze gemeenschappelijke koelkast niet gebruiken voor een drankje, als u iets wilt drinken, dan pakken we dat graag voor u. Als u iets koel wilt houden, zetten we het voor u in de koelkast.

Uw vertrek

We vragen u alleen te betalen met een bankpas.

Annuleringen

Onze standaard annuleringsregeling blijft van kracht. We maken een uitzondering. Als u door toedoen van de overheid niet bij ons kunt blijven, betalen wij het volledige betaalde bedrag terug.